TransponderNøkler Forklart

TransponderNøkler Forklart

I løpet av 1990-tallet hadde biltyveri rundt Australia blitt et stort problem for politi, forsikringsselskaper og bileiere. Tyver kunne stjele en bil på få minutter.

Innføringen av transpondernøkler av bilprodusenter krevde de kodede brikkene for å starte bilen. Denne prosessen startet på slutten av 1990-tallet og alle biler solgt i Australia siden 2000 har en transpondernøkkel for sikkerhet.

Dagens nøkler består av tre separate funksjoner som fungerer sammen:

  1. Moderne nøkkelblad krever spesialisert presisjonsverktøy for å sikre et perfekt kutt som kreves av moderne tenninger.
  2. Transponderbrikken som er montert i nøkkelen gjør at kjøretøyet kan starte og kan dupliseres på to måter KLONING eller PROGRAMMERING. Kloning er den vanligste formen for transponderduplisering, men begge former krever spesialistdupliseringsenheter. Auto-Key.no investerer i toppmoderne utstyr for å sikre at nøkkelen din dupliseres til høyeste standard.
  3. Sentrallåsprosessen består av en ny fjernkontroll som introduseres til kjøretøyets BCM (kroppskontrollmodul) og kan gjøres enten manuelt eller diagnostisk. Med bilmerker og modeller som endres årlig, må Auto-Key.no også oppdatere diagnoseverktøyet vårt for å sikre at vi kan kutte og programmere et bredt utvalg av bilnøkler.

Auto-Key.no har spesialutstyret og ekspertisen til å duplisere bilnøkkelen din. ÅR, MERKE og MODELL av bilen din vil avgjøre hvilken type transponderbrikke nøkkelen din inneholder, så det er nyttig hvis du kan ha denne informasjonen tilgjengelig, sammen med nøkkelen, når du kommer inn i en Auto-Key.no -butikk for en ny nøkkel.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal kr0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods