Kloning av Bilnøkler

Kloning av Bilnøkler

Kloning av bilnøkkel er relativt sett rimelig, men billig er nødvendigvis ikke bra. Vi forklarer deg hvorfor.

Kloning av bilnøkkel er relativt sett rimelig, men billig er nødvendigvis ikke bra. Vi forklarer deg hvorfor.

Mange typer transpondere kan klones. Dvs at en maskin lager en eksakt kopi av informasjonen som ligger i transponderen, og vips så har man en ekstra nøkkel. Kloning av bilnøkkel er altså en veldig enkel affære og man trenger stort sett ingen fagkunnskap for å utføre selve kloningen. Derfor er det også ganske mange som tilbyr denne tjenesten, og siden man verken trenger mye kompetanse eller maskinvare for å gjøre dette, blir en klonet nøkkel relativt sett billig.

Men det har også sine negative sider.

En klonet nøkkel er som nevnt en eksakt kopi av en originalnøkkel. Bilens hjerne vil derfor ikke kunne merke forskjell på den klonede nøkkelen og originalnøkkelen. Den vil altså ikke bli registrert i bilens nøkkelregister. Siden den ikke er registrert vil du altså kunne ha flere nøkler til bilen enn bilens nøkkelregister vil vise. En klonet nøkkel vil heller ikke kunne slettes siden den aldri ble registrert inn. Den eneste måten å slette en klonet nøkkel på er å også slette originalen den er kopiert ifra. Fra et forsikringsmessig og et sikkerhetsmessig standpunkt er kloning av en nøkkel altså ikke helt heldig.

En annen ulempe med kloning av en nøkkel, er at de som tilbyr dette, ikke kan lage fjernkontroll til bilen. Dessuten ser det heller ikke så bra ut å levere bilen uten fjernkontroll den dagen man skal selge bilen.

Vi i Key-Auto er naturlig nok opptatt av sikkerhet. Derfor har vi investert mye penger i utstyr som gjør jobben på en skikkelig måte. I all hovedsak vil vi programmere inn bilnøkler via diagnoseporten på bilen, også kalt OBD2 port. Fordelen er at nøkler blir registrert inn i bilens nøkkelregister. Siden vi kan kommunisere med bilens nøkkelregister, vil vi også kunne slette nøkler som har kommet på avveie, og slik opprettholde sikkerheten til din bil.

Velg derfor oss når du skal ha en ekstra bilnøkkel.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal kr0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods